Idei sumare despre Settlers of Catan

Copii și jucării

Jocuri de masa sunt perfecte atat pentru familii, cat si pentru prieteni. Unul dintre jocurile de bord care au capturat interesul multor pasionati nu este altul decat Settlers of Catan.

In acest joc de masa, jucatorii concureaza pentru a construi cea mai mare si cea mai buna asezare a terenului cu ajutorul unei combinatii de noroc si strategie. Datorita jocului indreptat spre moarte si a placii de joc modulare, intregul joc se poate dovedi diferit de fiecare data, ceea ce il face si mai atragator si te face sa te indragostesti de a il juca din nou si din nou.

Inceputul

Este posibil sa dureze ceva timp pentru a seta jocul pana cand vei invata ce si cum. Placa este confectionata din piese hexagonale care sunt imbinate impreuna, asemanatoare cu un puzzle. Chiar daca acestea au o configuratie sugerata, puteti sa jucati cu ele folosind configuratia preferata, ceea ce inseamna ca jocul poate fi diferit de fiecare data cand jucati.

Exista o multime de reguli si, la inceput, acestea pot parea coplesitoare. Cu toate acestea, odata ce ati jucat Settlers of Catan de mai multe ori, veti gasi jocul destul de simplu. Exista un mare Almanah inclus in kit care descrie clar toate complexitatile.

Jucarea jocului

Jocul este combinatia dintre gestionarea resurselor si strategie. Veti avea nevoie de materialele potrivite pentru a construi drumuri si case si a castiga puncte de victorie. Norocul determina resursele si determina numarul de drumuri si asezari pe care le puteti construi, care apoi vor necesita mai multe resurse. Puteti apoi sa le utilizati pentru a cumpara carti speciale sau alte materiale pentru a va dezvolta asezarea.

YouTube video

Modul de joc este mai interesant, avand sansa de a face schimburi cu ceilalti jucatori, de a oferi schimburi de carti si de a discuta despre lucrurile de care aveti nevoie pentru ca jocul sa functioneze in favoarea dvs. Aceasta este o solutie excelenta daca nu aveti resursele potrivite pentru a face ceea ce doriti sa faceti.

Veti iubi cu siguranta bucatelele de lemn din Settlers of Catan. Acestea vin in trei tipuri: orase, asezari si drumuri. Rezultatul jocului este decis de punctele de victorie pe care fiecare jucator trebuie sa le urmareasca. Puteti castiga aceste puncteavand cea mai mare armata, cel mai lung drum sau cel mai mare numar de orase din propria asezare, sau puteti cumpara carduri de dezvoltare. Deoarece exista multe modalitati de a obtine puncte de victorie, fiecare jucator trebuie sa ia multe decizii tactice pe tot parcursul jocului.

Cat de batran si cat de lung

Este posibil sa dureze cateva ore bune daca toti jucatorii sunt determinati si refuza sa tranzactioneze liber. Deoarece jocul este destul de complex in multe feluri, recomandarea pentru varsta este de minim 8 ani. Jucatorii mai tineri pot folosi un joc diferit, numit Kids of Catan.

Data viitoare cand doriti sa va distrati si sa petreceti tipul cu familia si prietenii dvs., Settlers of Catan este jocul perfect care garanteaza zambete mari pe fata fiecarui jucator.

Postări din aceeași categorie:

    Nici unul găsit