Un portbagaj curat și ordonat

Automotive

Bootector este fabricat dintr-un material durabil, rezistent la apă și este ușor de instalat și utilizat. Este o modalitate excelentă de a menține portbagajul curat și organizat atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru călătorii, dar, mai presus de toate, este o necesitate pentru oricine care face călătorii lungi cu mașina. Din păcate, când vine vorba de accesorii auto, protectorul de portbagaj Bootector este unul dintre cele mai subestimate articole.

Acest dispozitiv simplu vă poate proteja portbagajul mașinii dvs. de zgârieturi, frecări și alte daune.

Acest dispozitiv simplu vă poate proteja portbagajul mașinii dvs. de zgârieturi, frecări și alte daune. Pe scurt, face tot ceea ce promit diferitele tipuri de huse de portbagaj: absoarbe șocurile precum husele matlasate, evită zgârieturile precum husele din plastic rezistente, organizează spațiul de depozitare precum husele de compartiment și plasă. Pe scurt, este ca și cum ai avea toate tipurile de acoperire disponibile într-un singur produs. 

YouTube video

Iată câteva dintre beneficiile utilizării Bootector 

  1. Protecție împotriva zgârieturilor și loviturilor. Bootector https://www.withcar.it previne zgârierea sau frecarea portbagajului mașinii dvs. de sarcină. Acest lucru este important mai ales dacă transportați obiecte grele în mașină, fie că sunt echipamente sportive sau cheltuieli foarte importante. 
  2. Mentine portbagajul curat. Bootector ajută, de asemenea, la menținerea curată a portbagajului, împiedicând vărsarea încărcăturii. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă proteja interiorul mașinii împotriva daunelor. Gândește-te doar la transportul lichidelor dar și a obiectelor murdare (de exemplu roțile bicicletei tale de munte sau, și mai bine, labele noroioase ale prietenului tău patruped: murdăria rămâne pe husă, salvând tapițeria portbagajului) 

Bootector este capabil să satisfacă orice nevoie și o face cu simplitate și la un cost redus. Ce aștepți să-l mai încerci? 

Postări din aceeași categorie: