Covorașe din cauciuc auto

Automotive

Introducere

Covorașele auto sunt fața interiorului mașinii. Acest aspect este de obicei ignorat de către proprietarii de mașini. Îmbunătățesc estetica și protejează mașina împotriva deversărilor, a zăpezii, a prafului și a reziduurilor, și mențin podeaua curată a mașinii. Covorașul podelei mașinii ajută la prevenirea alunecării în timpul intrării sau părăsirii mașinii.

Printre diverse covorașe disponibile, covorașele din cauciuc sunt cele mai populare astăzi. motivul este că acestea sunt mai accesibile și mai durabile decât covorașele convenționale din fibră. Enumerăm aici câteva cele mai bune covorașe din podea pentru mașini.

Covorase din cauciuc OxGord FMPV01A-BK

Aceste covorașe sunt aproape indestructibile și ar fi acolo cu ani de zile. Cea mai recentă tehnologie computerizată este utilizată pentru fabricarea acestor covoare pentru a asigura calitate și durabilitate. Acestea sunt montate în orice vehicul datorită muchiilor standard internaționale. Spre deosebire de covorașele din fibre, acestea nu înmoaie scurgeri și nu produc nici un miros neplăcut. Le puteți curăța cu ușurință, deoarece sunt ușor de instalat și de eliminat, fără a vărsa nimic pe ele.

Covorașe de tip All-Weather Oxford

Acesta este cel mai recent design al covorașelor din cauciuc din 3 piese. Oxford are o reputație consacrată în domeniul producerii de covorașe pentru vehicule. Au fabricat aceste covoare de cauciuc cu 100% cauciuc pur. Acest set poate fi tăiat la margini pentru a se potrivi interiorului mașinii. Și aceste covorașe sunt suficient de decente pentru a îmbunătăți estetica interiorului. Aceste covorașe ușor de instalat protejează covorul auto împotriva petelor și sunt foarte convenabile pentru spălat.

Armură 78840 Covor din cauciuc

Armor are o experiență de 50 de ani în domeniul accesoriilor auto. Acest set de covorase din cauciuc pentru mașini se numără printre cele mai cunoscute covorașe ale dealerilor de automobile. Sunt concepute pentru a rezista la toate condițiile meteorologice. Le puteți aranja pentru a se potrivi cu orice vehicul doriți. Armura a folosit tehnologia anti-împărțire care le împiedică să se îndoaie, să se curbeze, să se crape sau să înghețe.

Motor Trend Flex Tough

Fabricate din cauciuc de calitate superioară, aceste covorașe din cauciuc sunt durabile, accesibile și partenere pentru toate vremurile. Acestea vin la îndemână în perioadele de ploaie, noroi și zăpadă. Una dintre caracteristicile lor deosebite în proiectarea lor de bol, care este o capcană pentru toate deversările, care le împiedică să se răspândească peste covoarele auto. Cauciucul folosit la fabricare este fără BPA, deci nu emit nici un miros, chiar și la temperaturi ridicate.

YouTube video

Covorașe din cauciuc din față și din spate

Aceste covorașe sunt elegante și durabile simultan. Ceea ce le face unice este curățarea lor ușoară. Aveți nevoie doar de săpun și apă pentru a obține un aspect spumos curat în câteva minute. Aceste mașini vă pot proteja covorul auto de daune, vărsări și umiditate. Pentru a le face capabile să se încadreze în orice mașină, Mann a folosit cele mai noi tehnologii computerizate.

Concluzie

Un proprietar de mașini sensibile nu își asumă niciodată riscul de a deteriora covoarele auto din fabrică. El preferă întotdeauna să aibă rogojini bune pentru a-și proteja interiorul mașinii împotriva pagubelor și a vărsărilor, iar covorașele din cauciuc sunt cele mai bune opțiuni.

Postări din aceeași categorie: