Gene false clasice

Cele mai bune gene false din 2020

Frumusețe, sănătate și modă

Genele false sunt cea mai bună dacă vrei să furi privirile tuturor. Ele dau genelor acel plus de volum și au același efect itens ca al unui rimel. Ele își păstrează forma perfectă chiar dacă vă dau lacrimile. Un alt avantaj este ușurimea cu care poți da jos genele false, cu siguranță nu îți va curge rimelul când le dai jos. În plus, îți protejează genele naturale de efectele nocive ale rimelului.

Deci, pentru un look fabulos, genele false sunt cea mai bună opțiune. Însă, singura problemă este volumul copleșitor de gene false disponibil pe piață. Acest articol te va ajuta să treci peste această problemă. Noi am întocmit o listă cu cele mai bune gene false disponibile pe piață. Uită-te prin listă și vezi care gene false ți se potrivesc.

Gene False Ardell Demi Wispies 

Aceste gene sunt alegerea artiștilor de machiaj, a editorilor și a fanaticilor produselor cosmetice încă din 1971. Compania are un catalog de aproximativ 200 de tipuri diferite de gene, de la naturale la colorate și chiar incrustate cu stras, însă Demi Wispies sunt cele mai bune dintre toate.

Gene false clasice

Au aspect rea, sunt ușoare și sunt lipite pe o bandă transparentă flexibilă, care le face foarte ușor de aplicat, indiferent de tonul pielii. Fiecare pachet vine cu patru gene reutilizabile care pot fi refolosite de șase ori dacă le curățați și depozitați corespunzător. 

Gene False Huda Beauty Classic 

Firma de cosmetice relativ recentă, înființată de un blogger de frumusețe, Huda Beauty vă oferă de teoate – de la palete de fard de ochi până la fonduri de ten și rujuri. Dar acest succes imens se datorează succesului rapid al genelor false. Gene false de la Huda sunt folosite la scară largă de multe vedete precum Kim Kardashian și celebra ei soră.

YouTube video
Video: Tutorial – Cum să îți aplici/îngrijești genele false

Popularitatea acestor gene false clasice poate fi măsurată și cu cei 41,3 milioane de adepți ai săi pe Instagram care  adoră produsul. Marca oferă o colecție imensă de gene false naturale și chiar unele care ies mult în evidență. Setul Samantha de la Huda este cel mai popular având volum mediu și stil natural. Aceste gene false pot fi refolosite de până la 15 ori. 

Gene False Sephora Colecție de Lux

Aceste gene vă îmfrumusețează subtil genele naturale. Acestea sunt gene individuale care vă permit mai mult control decât cele cu benzi. Puteți decide cât de groasă sau de subțire doriți să fie fiecare zonă a genelor. Sephora oferă cele mai de calitate gene false individuale de pe piață și sunt uimitor de ușoare și moi. Fibrele naturale de păr sunt folosite pentru a crea această magie, astfel încât acestea se amestecă incredibil cu genele tale naturale. 

Gene Vassoul Duel Magnetic 

Ultima pereche de gene false din lista noastră sunt genele magnetice Vassoul Duel. Dacă te-ai săturat de mizeria lipicioasă care rămâne în urmă, încearcă aceste gene magnetice și nu vei regreta. Acestea sunt genele false care nu trebuie întreținute mult pe care ți le-ai dorit din totdeauna. Se aplica plasând partea superioară a benzii pe partea superioară a liniei genelor și banda inferioară sub ea. Forța lor magnetică puternică le atrage împreună, ele rezistând pentru mult timp.

Postări din aceeași categorie: