Acesta este un model exemplar în industrie datorită portabilității sale

Acasă și echipament

Pentru utilizare ușoară și în aer liber, vă recomandăm încălzitorul de apă fără rezervor Eccotemp L5. Face o treabă bună de a furniza apă caldă atunci când ai nevoie la un preț care nu îți va goli buzunarele. Cu toate acestea, poate fi necesar să suportați cheltuieli minime suplimentare pentru a înlocui unele piese cu altele mai durabile și de înaltă calitate.

Setul este complet cu șuruburi de fixare, adaptoare, fitinguri, regulator LP și furtun și set de cap de duș. Tot ce trebuie să cumpărați sunt bateriile pentru aprindere automată și rezervorul de propan.

Portabil

Deoarece cântărește doar 13 kg. îl puteți aduce și instala aproape oriunde. Puteți chiar să îl montați lângă piscina dvs. Rețineți că acest încălzitor de apă portabil este utilizat numai în exterior.

Convenabil

Deoarece bateriile (2 x baterii cu celule D) sunt utilizate pentru a aprinde flăcările, aveți încredere în Eccotemp L5 pentru a furniza sursa de apă de standby în caz de urgență sau când nu este disponibilă energie electrică ca în călătoriile de camping. Bateriile sunt bune, dar ar fi fost frumos să avem terminale pentru baterii externe de 12 volți pentru aprinderea automată.

În timp ce Eccotemp L5 are avantajele sale, urmează următoarele:

Susceptibilitatea la vânt

Flăcările se sting rapid când bate vântul. Prin urmare, este necesar să se găsească o locație adecvată în care vântul nu poate accesa cu ușurință unitatea.

YouTube video

Montarea incorectă a armăturilor conductelor de fier

Firele armăturilor de fier incluse sunt subdimensionate, aspre și nu sunt tăiate bine. Trebuie să utilizați o cantitate excesivă de bandă de teflon pentru a compensa. Dacă mai există scurgeri, trebuie să cumpărați un chit de instalator pentru a-l sigila.

Calitatea accesoriilor

Dezavantajul prețului unității se reflectă în furtunul și capul de duș. Furtunul, fiind fabricat din plastic, poate lua foc. Acestea fiind spuse, este mai bine să cumpărați ca înlocuitor un furtun metalic. Capul de duș se poate crăpa sub presiune. Rețineți că presiunea maximă a apei este de 6,9 bari (minim 1,3 bari). Dacă crapă, pur și simplu înlocuiți-l. Producătorul oferă o garanție limitată de un an pentru piese, cu condiția ca unitatea să rămână acolo unde a fost instalată inițial. Dacă aveți dificultăți la pornirea / oprirea dușului, înlocuiți-l cu un conector pentru furtunul de pornire / oprire.

Postări din aceeași categorie: