GreenWorks are un preț foarte competitiv

Acasă și echipament

Caracteristică – Auto-accelerație

Greenworks G-Max are un automotor încorporat, care ajustează automat puterea la lamele de tăiere, astfel încât cositorul nu lucrează mai mult decât trebuie. Acest lucru maximizează timpul de funcționare al bateriei și, de asemenea, va prelungi durata de viață a cositoarei electrice, datorită faptului că acesta nu funcționează la maximă accelerație tot timpul.

Ne-am gândit, de asemenea, că funcționalitatea de mulcire este de primă calitate, chiar și atunci când cosiți bastoane și alte obiecte care cad din copaci – lamele gemene fac treabă scurtă. Cu doar iarbă, nu există niciun fel de clipe vizibile rămase pe gazon.

O punte de tăiere de 20 inch vă economisește timp (și picioarele). Deoarece este puțin mai larg decât majoritatea celorlalte cositoare electrice de pe piață, astfel încât cosirea gazonului dvs. va necesita mai puține treceri.

Maneta de reglare a înălțimii unice înseamnă că este foarte ușor să reglați înălțimea de tăiere a cositoarei dvs. într-o singură acțiune. Nu este necesar să reglați fiecare roată individual.

În teorie, aceasta este o idee grozavă. Cu toate acestea, am descoperit că autotrotezul poate fi puțin lent să reacționeze atunci când lovești un petic de iarbă mai gros sau mai lung. Aceasta a însemnat că mașina de tuns iarba se va lupta câteva secunde până când automotorul a dat în mână și a alimentat cositorul. Este mai mult o supărare decât o problemă reală, dar trebuie menționat.

Greenworks G25302 – Ar trebui să-l cumpărați?

Gama de scule Greenworks 25302 40V este excelentă, iar G25302 nu face excepție. Are toate caracteristicile de care ai nevoie și majoritatea funcționează foarte bine.

YouTube video

De asemenea, are un preț foarte competitiv și va oferi aproape orice concurent o alergare pentru banii lor. Nu veți fi dezamăgiți de această mașină de tuns iarba.

Greenworks 25302 Recapitul electric: Merită costul?

Pentru diferite modele de mașini de tuns iarba electrică, seria Greenworks 25302 a început să iasă în evidență și să aibă un impact în lumea cositoarelor fără fir. Acest model specific are o sursă de alimentare de 40V pentru a da puterea unui motor pe gaz, dar cu o răsucire electrică. Lățimea de tăiere este o punte de 20 ″, care este, în general, dimensiunea unei cositoare împingătoare tipice.

Postări din aceeași categorie: