Generatorul Ryobi utilizează tehnologia cu invertor

Acasă și echipament

Generator Compact Portabil Ryobi 2200 îți oferă 2200W putere de pornire și 1800W putere continuă, ceea ce îl face de ajuns pentru o rulotă sau funcțiuni de bază în casă în caz de pană. De obicei este de ajuns și pentru un frigider sau cuptor, o unitate mică de aer condiționat și altele. Operează foarte silențios. Majoritatea oamenilor vor acoperi sunetul său doar vorbind.

Are un motor în 4 cicli și 106cc OHC. Asta înseamnă că are un motor solid care furnizează destul curent pentru două prize 120V și una 12V.Dacă îl achiziționezi și simți că nu îți oferă destul curent pentru nevoile tale, el poate funcționa și în paralel cu alt model identic. Asta va dubla puterea produsă pentru toate necesitățile tale de acasă sau din natură.

Este și compact, măsoară 61 x 33 x 38 cm. Nu este foarte greu, având în jur de 23kg, dar este ușor de mutat pe roți sau cu mânerele.

Beneficiile Generatorului Ryobi

Acest generator Ryobi 2200 are un rating total de 3.9 stele. Pornirea este ușoară și oferă destulă putere pentru a porni cele necesare. Faptul că o voce de om poate acoperi zgomotul produs este de asemenea un bonus. Este foarte accesibil, ceea ce este surprinzător pentru majoritatea oamenilor, și este foarte durabil.

Generator Portabil cu Invertor Ryobi Merită?

Este bine de știut că poate nu este ideal pentru a furniza putere laptop-urilor sau dispozitivelor mai sensibile pentru că este un generator cu invertor. În alte cuvinte, nu este o sursă de putere pură. Dacă vrei o sursă de putere pentru momentele când nu ai curent sau când pleci în camping, acest generator ar fi pentru tine.

Ryobi RYi2200 Review: Mai Ieftin Decât Generatorul Honda. Generator cu Invertor Ryobi RYi2200 Culoare Gri w320. Ryobi RYi2200 poate genera 1800W continuu pentru câteva ore și 2200W putere instantanee pentru câteva secunde la început.

YouTube video

Recenzia noastră pentru Ryobi RYi2200 oferă un rezumat scurt înainte de a răspunde unor întrebări. Concluzionăm această recenzie cu verdictul pentru Ryobi RYi2200.

Ryobi RYi2200: Rezumat

Ryobi RYi2200 are un invertor incorporat care oferă stabilitate curentului pentru dispozitive mai sensibile precum un televizor sau o tabletă.

Cu autocolante decorative poti sa schimbi aspectul unei camere. La ai o gama variata de stickere decorative pe care le poti folosi la noul design. Citeste mai mult …

Postări din aceeași categorie: