Ușile din aluminiu

Cum se curăță ușile din aluminiu

Acasă și echipament

După ce montați ușile din aluminiu, următorul lucru de făcut e să le întrețineți. Astfel, vă puteți sigură că vor rămâne în stare bună și veți avea șansă să le folosiți pentru un timp îndelungat.

Poate că nu vă încântă prea tare idea de a curăță ușile din aluminiu, însă e ceva ce trebuie să faceți dacă vreți ca ele să arate tot timpul minunat și să reziste pentru mulți ani. Din fericire, nu e un lucru pe care trebuie să-l faceți des. Nu trebuie s-o faceți mai mult de două sau patru ori pe an. Asta doar dacă nu locuiți într-o zonă poluată cu smog sau praf. Dacă este cazul, se recomandă să curățați ușile cât mai des posibil.

Ușile din aluminiu

Materiale de calitate înaltă pentru panourile de securitate din aluminiu

Panourile de Securitate din aluminiu sunt făcut din materiale de calitate înaltă și necesită atenție sporită. De aceea e mai bine să le curățați cum trebuie să nu aveți de a face cu înlocuiri nedorite. 

YouTube video
Video: Cum se spală o ușă cu ecran

Modul în care trebuie curățate aceste uși depinde de stilul și mărimea panourilor utilizate, materialul din care este făcută, în acest caz fiind aluminiu, precum și intensitatea curățării necesare. 

Curățarea ușilor din aluminiu

Pentru a curăța ușile din alumiun, cel mai des întâlnit și cel mai recomandat e să scoateți ecranul ușii și să îl puneți pe o prelate pentru a începe. 

  1. Dacă ecranul ușii e plin de noroi și praf care nu s-a lipit, puteți folosi o pensulă uscată din păr sau un aspirator de mână pentru a îndepărta majoritatea particulelor de mizerie înainte de a spăla ecranul. Nu apăsați tare și folosiți cea mai mica setare a aspiratorului astfel încât ecranul să nu fie afectat de puterea de aspirare. Deși ecranele de aluminiu sunt mai rezistent decât cele obișnuite, metalul se poate îndoi, ceea ce va compromite integritatea și funcționalitatea ușii. 
  2. Folosiți un amestec nu prea concentrate de detergent și apă caldă și spălați cu grijă ecranul ușor cu un burete, o pensulă din păr moale, sau o lavetă din microfibre. Asigurați-vă că nu intră apă la închuietoare pentru a nu se deteriora. Clatiți cât mai des instrumental ales pentru a nu întinde mizeria. 
  3. După ce ați spălat tot ecranul, clatiți-l cu apă curate înainte să se usuce spuma. Folosiți un prosop pentru a îndepărta apa rămasă și lăsați ecranul să se usuce la soare, punându-l în picioare. 
  4. Odată ce s-a uscat, puteți monta la loc ecranul. Puteți folosi o pudră din grafit pe închuietoarele care vi se par că merg greu pentru a vă asigura că funcționează bine. 

Întreținerea corespunzătoare a ușilor din aluminiu e pe departe cea mai ușoară și mai simplă metodă de a vă asigura că proprietatea voastră este protejată și estetică în același timp. 

Postări din aceeași categorie: