Weber este perfect pentru o familie mică sau un începător la grătare

Acasă și echipament

Weber a creat seria Genesis ca un pas înainte față de Spirit. Cu toate acestea, odată cu îmbunătățirile la Spirit, acest model Genesis nu arată la fel de mare.

Genesis 210 vine cu mai mult spațiu de gătit, cu încă 20 de centimetri pătrați pe zona de gătit primară și 14 centimetri pătrați suplimentari pe suportul de încălzire. Cu toate acestea, valoarea BTU pe oră este mai mică decât pe modelul Spirit, ceea ce înseamnă o putere de încălzire mai mică.

Genesis are unele caracteristici care nu sunt disponibile pe grătarul Spirit. Rama tubului sudat de pe Genesis 210 oferă mai multă rezistență acestei serii decât rama panoului Spirit.

De asemenea, Genesis dispune de supape cu arzător de control infinit și un raft în plus. Aceste caracteristici îl plasează deasupra Spirit 210 în ceea ce privește caracteristicile bonus. În general, aș recomanda în continuare Spirit față de Genesis, deoarece caracteristicile suplimentare nu vor afecta calitatea experienței dvs. la grătar, dar vin cu o creștere substanțială a prețurilor.

Weber Genesis II E-310 Recenzie

Acest grătar cu gaz se încălzește constant și uniform pentru o experiență excepțională la grătar. Nu există niciun arzător lateral. Weber Genesis II este cel mai bun grătar pe gaz pe care l-am revizuit, cu temperaturi fiabile, curățare ușoară și un grătar adânc care vă oferă o mulțime de spațiu pentru a găti mâncarea preferată.

Nota editorului: Acest produs a fost eliminat din comparația noastră cot la cot, deoarece a fost înlocuit cu un alt produs. Puteți citi în continuare recenzia noastră originală, dar Top Ten Review nu mai actualizează informațiile despre acest produs.

YouTube video

Weber realizează unele dintre cele mai bune grătare pe gaz de pe piață. Grătarele sale de lungă durată sunt cunoscute pentru fiabilitatea și calitatea lor, iar Weber Genesis II E-310 nu face excepție. Acest grătar din oțel inoxidabil combină construcția de calitate pentru Weber este cunoscut cu confortul unei zone largi de grătar, retenție excelentă de căldură și gătire uniformă pentru a vă oferi o experiență superioară la grătar.

Cel mai important aspect al oricărui grătar cu gaz este capacitatea sa de a produce și reține căldura. Dacă grătarul produce temperaturi ridicate, dar nu le poate menține în mod constant, trebuie să mențineți flăcările arzând la înălțime, ceea ce, de obicei, duce la prepararea cărnii dvs. prea mult timp și la uscare. Din fericire, consistența căldurii Weber Genesis II E-310 atenuează această problemă potențială.

Postări din aceeași categorie: